Felsökning el

Felsökning El Stockholm

Har strömmen gått där hemma och det är kolsvart? Ingenting av elektroniken vill fungera?

Då är det läge att börja felsöka vad som kan ha gått fel. Mycket utav förarbetet med frågor som du kommer att få ifrån oss kan du förbereda dig på och utföra själv innan du kontaktar oss för felsökning i Stockholm.

Vi hjälper både privatpersoner och företagare och inget jobb är för litet eller för stort för oss när det kommer till elarbeten. Vi har kunniga och behöriga elektriker som finns tillgängliga att hjälpa dig när elen inte fungerar som den ska och en felsökning av elen i Stockholm behöver göras.

Vad gjorde du när strömmen gick?

Ett vanligt förekommande problem som ofta uppstår i en villa är att strömmen kan gå om elnätet belastas för hårt. Vi hör ofta om att folk inte kan tvätta samtidigt som de kör diskmaskinen och använder plattan för att laga mat utan att elen går. Därför blir ofta våran första fråga, är du helt eller bara delvis utan ström? Samt vad gjorde du precis när strömmen gick? Använder du ovanligt många elprylar samtidigt eller kopplade in en gammal elartikel som du inte använt på många år?

Helt utan el i hemmet?

Börja med att kolla ifall elen fungerar någon annanstans i hemmet, eller om strömmen gått överallt. Om du enbart är delvis utan el så kan det vara en vanlig säkring som har gått. Skulle du vara helt utan ström i hemmet så rekommenderar vi att prova testknappen på jordfelsbrytaren eller att slå på den.

Det händer faktiskt att vi åker ut till kunder som är helt utan ström och i panikens hetta kontaktar oss och det därefter visar sig att det bara var att slå på jordfelsbrytaren igen. Vilket givetvis är jättetråkigt både för kund som då blir debiterad för utkörning och för oss som vill ta oss ann mer komplexa arbeten än så.

Fungerar elen fortfarande inte efter du kollat dessa punkter eller går inte jordfelsbrytaren att slå på? Då är det läge att kontakta en behörig elektriker för att få kika på vad som kan ha gått snett, då låter det som att det finns ett elfel i din fastighet som behöver vidare felsökas.

Alla typer av el felsökningar Stockholm

Vi utför alla typer av felsökningar när det kommer till el, många utav våra jobb blir förstås privatkunder i hemmet men vi utför även större uppdrag som felsökning i en bostadsrättsförening eller större fastighet med en större elcentral. Vi hjälper både privatpersoner och företagare med att felsöka elen och därefter återkomma med en offert och ett prisförslag på vad som hade behövts utföras. Vi utför felsökningar av elen i Stockholm.