Elinstallation

Elinstallation Stockholm

Behöver du hjälp med att installera någon form av el? Vi hjälper till med alla typer av elinstallationer i fastigheter, hotell, sjukhus, lager, restauranger, hemmavillor mm. Vi kan ta helhetsansvaret och hjälper till med allt ifrån att installera ett nytt vägguttag till att projektera ombyggnation med elrenovering i en större fastighet. Vi utför elinstallation i Stockholm.

Installera nytt eluttag i Stockholm

Ett arbete som vi ofta utför är vanliga installationer av nya eluttag. Dock så får vi ofta frågan ifrån våra kunder om det är något som de kan utföra själva. Det finns som tur är många regler och lagar att förhålla sig till när det gäller vad man får göra och inte får göra när det kommer till el i hemmet. Ett felsteg eller en felkopplad kabel kan leda till mycket allvarliga skador och i värsta fall även döden. Tyvärr så är det många som väljer att kringgå detta och utför olika typer av mer avancerade elinstallationer ändå.

Men då kvarstår frågan, får du som privatperson utan behörighet inom EL installera ett nytt eluttag? Nej, det får du faktiskt inte göra. Däremot så får du byta ut ett befintligt fast installerat vägguttag på egen hand. Vi rekommenderar dock som sagt att du anlitar en elektriker i Stockholm för att få professionell hjälp. Även Elektriker Göteborg finns tillgängligt om så önskas.

Köksrenovering – installera ny el

Ska du renovera köket? Då bör alltid en auktoriserad elektriker anlitas när det kommer till att dra elen. Ofta vid en köksrenovering så utförs installation av nya/flytt av befintliga vägguttag. Många väljer även att installera LED-ramper eller en ny köksfläkt.

Det bästa är att kontakta en elektriker redan i tankestadiet, så att vi som elektriker kan vara med ifrån början när det kommer till planeringen av köksrenoveringen och därmed kan komma med tankar och idéer hur man planerar elen.

Installera inomhus & utomhusbelysning

Något som blir mer och mer populärt är att installera inom- och utomhusbelysning i hemmet som te.x. lyser upp altanen eller delar av din egna tomt. I Sverige har vi trots allt mörkt stora delar om året och det kan därför vara skönt att det tänds upp på gården ifall någonting rör sig.

Värt att tänka på när det kommer till just utomhusbelysning är att dina elprodukter blir utsatta för väder och vind och därmed även fukt. Fukt ihop med elektricitet kan vara direkt livsfarlig, om det inte görs på rätt sätt. Därför bör du alltid kontakta en certifierad elektriker för den typ av installation.

Vi hjälper även till med installation inomhus. Det har sedan många år tillbaka blivit väldigt populärt att installera spotlights i taket. Vi hjälper till med allt ifrån projektering till slutfört arbete när det kommer till dessa typer av jobb och kommer gärna med förslag på vilka typ av spotlights som bör användas och vad man i övrigt bör tänka på när det kommer till denna typ av arbete.

Kostnadsfri offert

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert, vi kan som ovan nämnt hjälpa dig med din elinstallation i Stockholm. Ni nås oss enklast på telefon på 076 576 82 66 eller genom att fylla i formuläret på startsidan med dina uppgifter så kommer vi att kontakta dig inom kort.