Elinstallation Södertälje

Elinstallation i Södertälje

Letar du efter någon som kan hjälpa dig med elinstallation i Södertälje? Då har du kommit rätt!

Vi hjälper företag och privatpersoner med alla typer av elinstallationer i fastigheter, hotell, sjukhus, lager, restauranger, bostadsrätter, villor, med mera. Tack vare den omfattande kompetens vi besitter kan vi ta helhetsansvaret och hjälper till med allt från att installera ett nytt vägguttag till att planera och utföra ombyggnation med elrenovering i en större fastighet.

VH Elteknik utför elinstallation i Södertälje!

Installera ett nytt eluttag i Stockholm

Ett av de arbeten som vi oftast får utföra är installation av nya eluttag samtidigt som många kunder frågar oss om de får lov att genomföra själva. Observera att det finns strikta lagar att förhålla sig till när det gäller vad man får och inte får göra gällande elinstallation hemma. Problemet är att ett felsteg eller en felkopplad kabel kan leda till mycket allvarliga fastighetsskador och i värsta fall brand och döden.

Tyvärr är det många som väljer att kringgå detta och utför olika typer av mer avancerade elinstallationer ändå, varför frågan kvarstår: får du som privatperson utan behörighet inom elektricitet installera ett nytt eluttag? Svaret är att du INTE får göra det.

Med det sagt får du lov att byta ut ett befintligt uttag som redan är installerat på egen hand. Trots det rekommenderar vi alltid att du anlitar en elektriker i Södertälje för bästa resultat.

Köksrenovering – installera ny el

Ska du renovera köket? Då bör alltid en auktoriserad elektriker anlitas för att dra elen korrekt. När man renoverar köket behöver man i regel installera nya eller flytta befintliga vägguttag och många väljer även att installera LED-ramper, vitvaror och kanske en ny köksfläkt. Och som du säkert redan misstänkt måste installationen av detta genomföras av en behörig elektriker.

Vidare rekommenderar vi att du kontaktar en elektriker redan under planeringen av det nya köket. På så sätt kan du försäkra dig om att du får en lycka elinstallation i Södertälje samtidigt som du kan få tips på hur designar köket med elen i åtanken.

Installera belysning inne och ute

Något som blir mer och mer populärt är att installera inom- och utomhusbelysning i hemmet för att exempelvis lysa upp delar av en tomt, en uteplats eller en altan. I Sverige har vi som känt mörkt stora delar om året och det kan därför vara skönt att det automatiskt tänds upp på gården när någonting rör sig.

Värt att tänka på när det kommer till just utomhusbelysning är att dina elprodukter blir utsatta för väder och vind och därmed även fukt. Fukt ihop med elektricitet kan vara direkt livsfarligt om det inte görs på rätt sätt. Därför bör du alltid kontakta en elektriker med behörighet för fuktiga utrymmen för den sortens elinstallation i Södertälje.

Givetvis hjälper vi även till med installation av lampor inomhus. De senaste åren har det till exempel blivit väldigt populärt att installera spotlights i taket. På VH Elteknik hjälper vi till med allt från projektering till slutfört arbete. Tack vare vår långa erfarenhet från branschen erbjuder vi gärna förslag på vilka typ av spotlights som bör användas och vad man i övrigt bör tänka på när det kommer till denna typ av elinstallation.

Kostnadsfri offert för elinstallation i Södertälje

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert. Vi kan som ovan nämnt hjälpa dig med din elinstallation i Södertälje oavsett hur stort eller litet arbetet är. Ni når oss enklast på telefon (076 576 82 66) eller genom att fylla i dina uppgifter i formuläret på startsidan så kommer våra experter kontakta dig inom kort.