Elektriker Nykvarn

Elektriker i Nykvarn

Här på VH Elteknik är vi experter på allt som gäller elektronik. Vi genomför alla typer av installationer och arbeten som kräver en elektriker i Nykvarn, Södertälje och Stockholm med omnejd.

Här är ett urval av de tjänster vi erbjuder i Nykvarn:

  • Installation av hemelektronik
  • Jordning
  • Elstambyte
  • Elrenovering av elkablar och elnät
  • Byte/service av elcentral
  • Installation av elskåp
  • Installation av belysning både inomhus och utomhus
  • Installation & service av luftvärmepumpar

Observera att inget arbete är för litet eller för stort för oss på VH Elteknik.

Behöver ni hjälp att installera ny utebelysning eller installera spotlights i det nyrenoverade köket eller vardagsrummet så ställer vi gladeligen upp. Vi erbjuder även elektrikertjänster till företag och bostadsrättsföreningar och har verksamma elektriker i Nykvarn, Södertälje och Stockholm med fokus på Haninge, Värmdö, Huddinge, Gnesta, Tumba, Botkyra, Solna, etc.

Elektriker med fokus på trygghet och säkerhet

Behöver du hjälp att installera el i hemmet? Då bör du alltid anlita en behörig elektriker i Nykvarn som kan utföra arbetet enligt konstens alla regler. När det kommer till elektronik så är det otroligt viktigt att det blir rätt utfört.

Inte nog med att du givetvis alltid har garanti på alla arbeten vi utför, men efter hjälp från våra elektriker i Nykvarn kommer du också sova mycket lugnare om natten. En av de allra vanligaste anledningarna till brand i hemmet är nämligen elfel.

Våra behöriga elektriker har den kunskap som krävs för att korrekt bedöma hur en elinstallation eller -renovering bäst utförs enligt konstens alla regler. Vi har många referenskunder och lämnar stolt referenser som våra kunder kan kontakta. Bilder och information från arbeten som vi utfört skickar vi över vid förfrågan.

Installera el i ditt hem

Vi alla vet hur viktig elen är i hemmet – det bara måste fungera som det ska. Däremot kan vi inte nog upprepa hur viktigt det är att man aldrig tummar på kvaliteten och säkerheten. Därför bör du alltid anlita en behörig och certifierad elektriker när du behöver installera el i hemmet.

Vi förstår att det kan kännas som en enkel sak att installera ett nytt vägguttag även om elsäkerhetsverket inte tillåter det. Men ännu en gång betonar vi vikten av att anlita en behörig elektriker i Nykvarn.

Installera belysning i hemmet

Att installera belysning i hemmet är ofta så enkelt som att byta en glödlampa och det är givetvis inte något du behöver en elektriker för att utföra. Med det sagt är orsaken till trasiga lampor inte sällan dåligt fungerande uttag och slitna anslutningar och det är något du verkligen behöver hjälp med att fixa.

Det är ovanligt att man får fel på elnätet i en bostad men skulle det mot förmodan ske ändå kan våra professionella elektriker hjälpa dig, oavsett hur omfattande elfelet är.

VH Elteknik – anlita en elektriker i Nykvarn

Vi hjälper till oavsett fel eller problem som uppstått med din el. Vi hjälper dig som privatperson och företagare. Alla typer av arbeten, service, felsökning eller nyinstallationer är varmt välkommet hos oss på VH Elteknik.

Vi har ett brett utbud av tjänster som vi erbjuder och kan det mesta inom el. Vårt huvudsakliga fokus är att vara den givna aktören man vänder sig till när man behöver anlita en elektriker i Nykvarn.

Totalt sett har våra elektriker mer än 18 års erfarenhet från branschen. Så när du anlitar oss som din elektriker i kan du alltid känna dig trygg på att arbete utförs korrekt.

ROT-avdraget för fördelaktiga priser

Glöm heller inte ROT-avdraget som ger dig rätten att dra av hälften av arbetskostnaden varje gång du anställer en elektriker i Södertälje och Stockholmsområdet. Avdraget fyller idag två funktioner: för det första att lätta på kostnaden för konsumenter och för det andra för att bli av med elektriker som utför svartarbeten; något vi aldrig skulle kunna ställa oss bakom!

Med tanke på att lejonparten av utgifterna när man använder en elektriker är just arbetskostnaden är ROT-avdraget alltid fördelaktigt, utöver de garantier som du givetvis får på köpet när du anlitar en behörig elektriker!

Vi hjälper dig med elen från början till slut och tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp!