Elektriker Farsta

Elektriker i Farsta

Vi på VH Elteknik är experter på allt som gäller el och elektronik. Vi ordnar alla typer av installationer som kräver en elektriker och arbetar i Farsta över hela Stockholm.

Ett urval av tjänster som vi erbjuder

  • Installation av hemelektronik
  • Jordning
  • Byte/service av elcentral
  • Reparation av elkablar och elnät
  • Installation av elskåp
  • Installation av ute/inomhus-belysning
  • Installation & service av luftvärmepumpar

Inget elarbete är för litet eller för stort för oss på VH Elteknik. Behöver ni hjälp att installera ny utebelysning eller installera spotlights i taket i det nyrenoverade köket eller vardagsrummet så ställer vi gladeligen upp. Vi erbjuder även hjälp till företag och bostadsrättsföreningar. Våra elektriker är verksamma över hela Stockholm med främsta fokus på Haninge, Huddinge, Tyresö, Tumba, Farsta mfl.

Elektriker med fokus på trygghet och säkerhet

Behöver du hjälp att installera ny el där hemma? Då bör du alltid anlita en behörig elektriker i Farsta som utför arbetet. När det kommer till elektronik så är det otroligt viktigt att det blir rätt utfört. Inte nog med att du givetvis då alltid har garanti på alla utförda arbeten så kan du sova mycket skönare om natten. En av de allra vanliga anledningarna till brand i hemmet är elfel. En elektriker har alltid kunskap att kunna bedöma och avgöra hur ett arbete ska utföras på korrekt vis.

Vi har många referenskunder och lämnar gladeligen referenser att kontakta om så önskas. Vi har även bilder och information ifrån arbeten som vi utfört som vi kan skicka över på förfrågan. Våra elektriker har varit verksamma i branschen över 18 år totalt. Så när du anlitar oss som din elektriker i Farsta kan du alltid vara trygg och säker på att allting blir korrekt och väl utfört.

Installera el i hemmet

Vi alla vet hur viktig elen är i hemmet. Det bara måste fungera som det ska. Dock så får vi aldrig tumma på kvalitén och säkerheten. Vi kan inte nämna det nog många gånger, men det är så otroligt viktigt att alltid tänka på säkerheten först. Därför bör du alltid anlita en behörig och certifierat elektriker när det kommer till att installera el i hemmet.

Det kan för dig kännas som en enkel sak att installera ett nytt vägguttag, även om elsäkerhetsverket inte tillåter det. Men vi betonar det verkligen, anlita en elektriker i Farsta istället.

Installera belysning i hemmet

Ofta så handlar det om att byta ut en glödlampa i hemmet, vilket givetvis inte är något som du behöver en elektriker för att utföra. Däremot så är det vanligaste felet till trasiga lampor dåligt fungerande uttag, det brukar handla om dålig anslutning längs banen där elen går. Det är väldigt ovanligt med fel på själva elnätet, däremot så kan vi givetvis hjälpa dig med felsökning av ditt elnät i hemmet om du misstänker större fel. Take a look at the wizzard of oz

Tänk även på ROT-avdraget. Det handlar om att du kan dra av hälften av arbetskostnaden när du anlitar en behörig elektriker, detta för att få bort alla elektriker som utför svartjobb på marknaden, vilket vi verkligen tycker är bra! Med tanke på oftast största delen av kostnaden för att anlita en elektriker i Farsta är just arbetskostnad så är detta något som är väldigt fördelaktigt. Utöver då de garantier som du givetvis får på köpet när du anlitar en behörig elektriker!

VH Elteknik när du behöver en elektriker i Farsta

Vi hjälper till oavsett fel eller problem som uppstått med din el. Vi hjälper dig som privatperson och företagare. Alla typer av arbeten, service, felsökning eller nyinstallationer är varmt välkommet hos oss på VH Elteknik.

Vi har ett brett utbud av tjänster som vi erbjuder och kan det mesta inom el. Vi har som huvudfokus att kunna vara den enskilt enda aktören som ska behöva anlitas när du behöver hjälp av en elektriker i Farsta.

Vi hjälper dig från ax till limpa, kontakta oss idag för mer information!